بلدرچین قشوم

با سلام

تخم بلدرچین از نظر کیفیت با تخم سایر پرندگان متفاوت است به طوری که هر تخم بدرچین در برابر یک ونیم تخم مرغ دارای پنج برابر فسفر و کلسیم، چهارو نیم برابر آهن ،ویتامین های ب2 و ب1 می باشد همچنین سرشار از ویتامین آ اسید ،مس ، کبالت و آمینه های متفاوتی می باشد.

همچنین تخم بلدرچین نسبت به تخم مرغ از مزه ی بهتری برخوردار بوده و به علت کراتن خاصی که در آن ذخیره است در درمان بیماری آسم تأثیر معجزه آسایی دارد .

همچنین به علت وجود آمینو اسید های فراوان در تغذیه بیماران معجزه می کند و دارای چربی کمتری نسبت به تخم مرغ می باشد.و دارای خواص بیشمار دیگری میباشد که در زیر به برخی از آنها اشاره می شود:

.سرشار از امگا3. غنی از آهن / ویتامین های آ ، ب ، ث / اسیدهای آمینه و میکرو المان ها.  توصیه شده برای دوران بارداری – سنین رشد . تنظیم سیکل خواب / افزایش مقاومت بدن . عاری از کلسترول مضر / مناسب برای شیر خواران . تنظیم سیستم عصبی ، قلبی و گوارشی . استحکام عضلات و استخوان ها .  طراوت پوست صورت . دفع مواد رادیو اکتیو و سرطان زا . 

 در هر حال گوشت و تخم بلدرچین برای کودکان رشد سریع و صحیح ، برای نوجوانان هیجان و جنب و جوش ، برای جوانان نشاط ، برای میان سالان تندرستی و اطمینان و برای کهنسالان سلامت مجدد و تمدید قوا و شادابی را به ارمغان می آورد. همچنین عدم وجود هر گونه مواد افزودنی غیر طبیعی و غیر مفید همچون هورمون ها و آنتی بیوتیک ها که جدا سلامت انسان را تهدید می کند، دلیل دیگر در کیفیت طبیعی و مطلوب گوشت و تخم بلدرچین می باشد.



نویسنده : - ساعت ۳:٢٩ ‎ب.ظ روز ۱۳۸۸/٤/٤   |    نظرات []   |    لینک ثابت

Powered By Persianblog.ir - Designed By Payam